Basto!

  • Basto, właśc. Jef Martens (ur. 8 stycznia 1975 w Hoogstraten) – belgijski DJ i producent muzyczny. Jego głównymi gatunkami są progressive house oraz electro house.

    Karierę rozpoczął w 2005 roku, a największy rozgłos zyskał singlem Gregory’s Theme z 2011 roku oraz Again and Again z 2011 roku. Na koncie ma współpracę z takimi artystami, jak Yves V czy will.i.am.

    Dyskografia

    Single

    • 2005: „Rock With You”
    • 2007: „Another Place”
    • 2008: „On My Own”
    • 2008: „Savior”
    • 2009: „Out There”
    • 2009: „Wait For Me”
    • 2010: „Your Fire”
    • 2010: „When Love Calls”
    • 2010: „Spacecake”
    • 2011: „Gregory’s Theme (Live Tonight)”
    • 2011: „Again and Again”
    • 2012: „Cloudbreaker”
    • 2012: „Maverick” (jako Lazy Jay)
    • 2012: „I Rave You”
    • 2012: „Bonny”
    • 2012: „Stormchaser”
    • 2013: „Dance With Me”
    • 2014: „Keep On Rocking”
    • 2015: „Hold You”

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform