Activ

  • Activ – rumuński tercet disco, utworzony w 1999 roku w Timișoarze.

    W Polsce stał się znany w 2006 roku dzięki przebojowi "Visez" (z albumu Motive).

    W 2007 roku zespół wystąpił w Polsce na imprezie cyklicznej "Hity Na Czasie" organizowanej przez Radio Eska i TVP2. Koncert miał miejsce 24 czerwca 2007 roku w na białostockim lotnisku Krywlany.

    W 2008 wydali nowy singiel pt. Without You.

    Skład zespołu

    • Oana Paola Nistor "Oana" – śpiew
    • Rudolf Oszkar Stefanic "Rudi" – śpiew
    • Flaviu Cicirean "Avi" – śpiew

    Dyskografia

    • Sunete (1999)
    • În Transă (2002)
    • Motive (2004)
    • Superstar (2005)
    • Everyday (2007)

    Linki zewnętrzne

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform