Zi Hua Huang

  • Stefanie Sun właściwie Sun Yanzi (chin. upr.: 孙燕姿; chin. trad.: 孫燕姿, pinyin: Sūn Yanzī, teochew: Sng Yì-che, ur. 23 lipca 1978 w Singapurze) – singapurska wokalistka popowa.

    Jest absolwentką Nanyang Technological University w Singapurze. Debiutowała albumem Yan Zi w 2000 roku

    Dyskografia

    Albumy

    • Yan Zi (9 czerwca 2000)
    • My Desired Happiness (9 grudnia 2000)
    • Kite (12 lipca 2001)
    • Start (5 stycznia 2002)
    • Leave (21 maja 2002)
    • To Be Continued... (10 stycznia 2003)
    • The Moment (22 sierpnia 2003)
    • Stefanie (28 października 2004)
    • A Perfect Day (7 listopada 2005)
    • My Story, Your Song (26 września 2006)
    • Against the Light (22 marca 2007)
    • It's Time (8 marca 2011)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform